Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Est Autoagroserv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inhibitor de coroziune pentru clorura de sodiu FeelX
8806 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
De 12 ani compania noastra livreaza catre institutii publice si agenti economici din Romania inhibitorul de coroziune pentru sare marca FeelX, produs inovator si eficient din categoria fondantilor chimici, utilizat cu succes in activitatile de deszapezire a drumurilor, strazilor, trotuarelor, pavajelor si pistelor betonate.

Folosirea Inhibitorului de Coroziune pentru Sare marca FeelX in amestec cu sarea, conform Agrementului Tehnic, in proportie de 1% sau 2% din cantitatea de sare, asigura degivrarea rapida a tuturor suprafetelor pe care se utilizeaza, mentinand acest efect pana la 2-3 ninsori consecutive in conditii de temperaturi severe si inlaturand toate efectele nocive asociate deszapeziri pe baza de compozit sare-nisip.

In conformitate cu standardele europene si specificatiile legislatiei romanesti in vigoare, produsul nostru, in amestec cu sarea, protejeaza carosabilul si automobilele, decolmateaza    instalatiile de canalizare si blocheaza efectul coroziv al sarii neafectand in mod negativ mediul inconjurator.

Avand in vedere specificul activitatii institutiei pe care o conduceti, avem deosebita placere de a va propune realizarea unui parteneriat strategic care sa ofere o solutie ecologica pentru prestatorii de servicii care activeaza in domeniul deszapezirii.

Ca argumentatie suplimentara pentru folosirea produsului mai sus mentionat specificam faptul ca nu sunt necesare utilaje speciale pentru crearea si imprastierea amestecului de sare si Inhibitor utilizat pentru deszapezire. Mai mult decat atat, calculul de rentabilitate al produsului evidentiaza existenta unor costuri mai mici fata de deszapezirea efectuata cu clorura de calciu.

Anexam prezentului material de informare intreaga documentatie a produsului nostru brevetat.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura